חומרים:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
2 ביצים טרופות
2 גביעי שמנת חמוצה
120 גרם חמאה מומסת
למילוי:
קוביות גבינת צאן מסוגים שונים.
עגבניות מיובשות חתוכות גס, זיתים מגולענים, אגוזי מלך.
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את החומרים עד קבלת עיסה אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית שקעים משומנת.
במרכז כל מאפין מטביעים קוביית גבינה + זית + חתיכת עגבניה ואגוז.
אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, עד קבלת גוון זהוב.