מאפה פילו במילוי אגוזים, פקאן ודבש

חומרים ל 10-12 מנות100 גרם מרגרינה6 דפי פילוחצי מקל קינמוןחומרים למילוי80 גרם אגוזי מלך80 גרם פיסטוק80 גרם פקאן70 גרם דבש70 גרם סוכר70 גרם מרגרינהאופן ההכנה1. להמיס את המרגרינה, למרוח את המרגרינה בין שכבות הפילו, לחלק ל 6 חלקים ולמלא במילוי.2. לבשל את הדבש, הסוכר והמרגרינה לקרמל ולהוסיף את החומרים היבשים (אגוזים, פיסטוקים ופקאן). ההוספה תעשה כאשר הסיר לא על האש.3. אפיה בחום של 180 מעלות כ 15 דקות.4. להגיש בתוספת אבקת סוכר וקינמון.

חומרים ל 10-12 מנות
100 גרם מרגרינה
6 דפי פילו
חצי מקל קינמון

חומרים למילוי
80 גרם אגוזי מלך
80 גרם פיסטוק
80 גרם פקאן
70 גרם דבש
70 גרם סוכר
70 גרם מרגרינה

אופן ההכנה
1. להמיס את המרגרינה, למרוח את המרגרינה בין שכבות הפילו, לחלק ל 6 חלקים ולמלא במילוי.

2. לבשל את הדבש, הסוכר והמרגרינה לקרמל ולהוסיף את החומרים היבשים (אגוזים, פיסטוקים ופקאן). ההוספה תעשה כאשר הסיר לא על האש.

3. אפיה בחום של 180 מעלות כ 15 דקות.

4. להגיש בתוספת אבקת סוכר וקינמון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר