מצרכים:
200 גרם חמאה
1/2 ק"ג קמח
1 מכל גבינת קוטג`
1 מכל שמנת חמוצה
2 ביצים
250 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
כ- 50 גרם גבינת פרמזן או קשקבל, לגירוד מעל המאפה
אופן ההכנה:
מפוררים את החמאה בקמח במעבד מזון, ומוסיפים את כל החומרים, חוץ מהפרמזן.
קורצים בידיים עיגולים בגודל אגוז מלך, או מרדדים וקורצים עיגולים מדויקים בכוס.
בוזקים על העיגולים גבינת פרמזן או קשקבל מגוררת, ושמים בתבנית משומנת.
מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני- גבוה), ואופים 50 דקות, או עד שמשחים ומזהיב.