מצרכים:
400 גר' גבינה בולגרית
200 גר' תפו"א אפוי
1 ביצה
75 גר' כרישה מאודה
50 גר' פירורי מצה
7 גר' פטרוזיליה קצוצה
לציפוי:
50 גר' זרעי פשתן
50 גר' שומשום
100 גר' זרעי חמניה
אופן ההכנה:
מאדים את הכרישה עד ריכוך.
אופים על מלח גס את תפוח האדמה בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות עד ריכוך.
מאחדים את כל המצרכים וטוחנים לתערובת אחידה.
מערבבים את חומרי הציפוי: שומשום וזרעים.
מגלגלים כדור ומצפים בתערובת.
מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.