לביבות פטה וכרישה לפסח

מצרכים:400 גר' גבינה בולגרית200 גר' תפו"א אפוי1 ביצה75 גר' כרישה מאודה50 גר' פירורי מצה7 גר' פטרוזיליה קצוצהלציפוי:50 גר' זרעי פשתן50 גר' שומשום100 גר' זרעי חמניהאופן ההכנה:מאדים את הכרישה עד ריכוך.אופים על מלח גס את תפוח האדמה בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות עד ריכוך. מאחדים את כל המצרכים וטוחנים לתערובת אחידה.מערבבים את חומרי הציפוי: שומשום וזרעים. מגלגלים כדור ומצפים בתערובת. מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.

מצרכים:
400 גר' גבינה בולגרית
200 גר' תפו"א אפוי
1 ביצה
75 גר' כרישה מאודה
50 גר' פירורי מצה
7 גר' פטרוזיליה קצוצה

לציפוי:
50 גר' זרעי פשתן
50 גר' שומשום
100 גר' זרעי חמניה

אופן ההכנה:
מאדים את הכרישה עד ריכוך.
אופים על מלח גס את תפוח האדמה בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות עד ריכוך.
מאחדים את כל המצרכים וטוחנים לתערובת אחידה.
מערבבים את חומרי הציפוי: שומשום וזרעים.
מגלגלים כדור ומצפים בתערובת.
מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר