פיצה איטלקית

מרכיבים ל-2 פיצות גדולות:1 ק"ג קמח1 קוביה או שקית שמרית (50 גר')כ-½2 כוסות מים פושרים½ כוס שמןקורט מלחתוספות אפשריות לפיצה:4 עגבניות מרוסקות גס, 2 כפות קטשופ, זיתים שחורים, 2 כפות שמן זית, קורט מלח, אורגנו, גבינה צהובה מגוררת.אופן ההכנה:מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה. מוסיפים בהדרגה את המים, ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.משהים למנוחה בכלי מכוסה כ-15 דקות.מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.מרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-½ ס"מ.מעבירים לתבנית אפיה משומנת.מפזרים באופן שווה את התוספות (לפי ההעדפה).משהים כ-20 דקות.בתנור שחומם מראש ל-200°C אופים כ-20 דקות.

מרכיבים ל-2 פיצות גדולות:
1 ק"ג קמח
1 קוביה או שקית שמרית (50 גר')
כ-½2 כוסות מים פושרים
½ כוס שמן
קורט מלח

תוספות אפשריות לפיצה:
4 עגבניות מרוסקות גס, 2 כפות קטשופ, זיתים שחורים, 2 כפות שמן זית, קורט מלח, אורגנו, גבינה צהובה מגוררת.

אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה.
מוסיפים בהדרגה את המים, ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
משהים למנוחה בכלי מכוסה כ-15 דקות.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.
מרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-½ ס"מ.
מעבירים לתבנית אפיה משומנת.
מפזרים באופן שווה את התוספות (לפי ההעדפה).
משהים כ-20 דקות.
בתנור שחומם מראש ל-200°C אופים כ-20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר