מאפינס גבינת מוצרלה

חומרים (כמות: 6 גדולים או 12 קטנים):1 כוס קמח (200 גר')½ שקית או קוביית שמרית1 כפית מלחקורט פלפל שחור½ כפית שום גבישי1 כף סוכר (15 גר') 2 ביצים1 כוס חלב1/3 כוס שמן200 גר' מוצרלה מגוררת1 כפית אורגנותבנית שקעים למאפינסאופן ההכנה:מערבבים בקערה את הקמח, השמרית המלח, הפלפל, השום הגבישי והסוכר.מערבבים בקערה נוספת את הביצים, החלב והשמן.מערבבים את הנוזלים לתוך הקערה עם החומרים היבשים, עד קבלת בלילה חלקה.מוסיפים לבלילה את גבינת המוצרלה ומערבבים.משמנים תבנית שקעים של מאפינס עם חמאה או מרגרינה, ושופכים את הבלילה לתוך השקעים עד ¾ מגובה השקע. מפזרים אורגנו, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות צלזיוס כ- 20 דקות.

חומרים (כמות: 6 גדולים או 12 קטנים):
1 כוס קמח (200 גר')
½ שקית או קוביית שמרית
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
½ כפית שום גבישי
1 כף סוכר (15 גר')
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
200 גר' מוצרלה מגוררת
1 כפית אורגנו
תבנית שקעים למאפינס

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הקמח, השמרית המלח, הפלפל, השום הגבישי והסוכר.
מערבבים בקערה נוספת את הביצים, החלב והשמן.
מערבבים את הנוזלים לתוך הקערה עם החומרים היבשים, עד קבלת בלילה חלקה.
מוסיפים לבלילה את גבינת המוצרלה ומערבבים.
משמנים תבנית שקעים של מאפינס עם חמאה או מרגרינה, ושופכים את הבלילה לתוך השקעים עד ¾ מגובה השקע.
מפזרים אורגנו, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות צלזיוס כ- 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר