חומרים (כמות: 6 גדולים או 12 קטנים):
1 כוס קמח (200 גר')
½ שקית או קוביית שמרית
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
½ כפית שום גבישי
1 כף סוכר (15 גר')
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
200 גר' מוצרלה מגוררת
1 כפית אורגנו
תבנית שקעים למאפינס
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הקמח, השמרית המלח, הפלפל, השום הגבישי והסוכר.
מערבבים בקערה נוספת את הביצים, החלב והשמן.
מערבבים את הנוזלים לתוך הקערה עם החומרים היבשים, עד קבלת בלילה חלקה.
מוסיפים לבלילה את גבינת המוצרלה ומערבבים.
משמנים תבנית שקעים של מאפינס עם חמאה או מרגרינה, ושופכים את הבלילה לתוך השקעים עד ¾ מגובה השקע.
מפזרים אורגנו, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות צלזיוס כ- 20 דקות.