מתכון לחנוכה: סופגניות במילוי רושה

חומרים לבצק1 ק"ג קמח120 גרם סוכר15 גרם מלח360 גרם מים2 ביצים2 כפות ברנדי50 גרם שמרים טרייםתמצית וניל500 גרם חמאהאופן ההכנה1. לשים את החומרים עד ליצירת בצק אחיד למשך 6-4 דקות.2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים את הבצק כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.3. חותכים את הבצק לחתיכות במשקל 80-60 גרם (תלוי בגודל הרצוי) ומגלגלים לכדורים.4. לאחר-מכן מניחים את הכדורים על משטח משומן ונותנים לסופגניה לתפוח למשך חצי שעה עד 45 דקות.5. מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק 180 מעלות למשך 2 דקות מכל צד.6. מניחים את הסופגניות על ניר סופג למשך 5 דקות ולאחר-מכן מזריקים את המילוי באמצעות מזרק מיוחד להזרקה.חומרים למילוי200 גרם מחית נוגט220 גרם שוקולד מריר[50 גרם חמאת קקאו120 גרם אגוזי "ברס" (להשיג בחנויות למוצרי קונדיטוריה).אופן ההכנה1. ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מרי (סיר בתוך סיר שלא יהיה מגע ישיר של אש).2. מורידים מן האש ומוסיפים את מחית האגוזים וה"ברס" ומערבבים עד לקבלת תערובת קרם אחידה.מקררים בטמפרטורת החדר למשך 7-6 שעות (ניתן לשמור את המילוי בחוץ בכלי אטום למשך שבוע).

חומרים לבצק
1 ק"ג קמח
120 גרם סוכר
15 גרם מלח
360 גרם מים
2 ביצים
2 כפות ברנדי
50 גרם שמרים טריים
תמצית וניל
500 גרם חמאה

אופן ההכנה
1. לשים את החומרים עד ליצירת בצק אחיד למשך 6-4 דקות.
2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים את הבצק כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
3. חותכים את הבצק לחתיכות במשקל 80-60 גרם (תלוי בגודל הרצוי) ומגלגלים לכדורים.
4. לאחר-מכן מניחים את הכדורים על משטח משומן ונותנים לסופגניה לתפוח למשך חצי שעה עד 45 דקות.
5. מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק 180 מעלות למשך 2 דקות מכל צד.
6. מניחים את הסופגניות על ניר סופג למשך 5 דקות ולאחר-מכן מזריקים את המילוי באמצעות מזרק מיוחד להזרקה.

חומרים למילוי
200 גרם מחית נוגט
220 גרם שוקולד מריר[
50 גרם חמאת קקאו
120 גרם אגוזי "ברס" (להשיג בחנויות למוצרי קונדיטוריה).

אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מרי (סיר בתוך סיר שלא יהיה מגע ישיר של אש).
2. מורידים מן האש ומוסיפים את מחית האגוזים וה"ברס" ומערבבים עד לקבלת תערובת קרם אחידה.

מקררים בטמפרטורת החדר למשך 7-6 שעות (ניתן לשמור את המילוי בחוץ בכלי אטום למשך שבוע).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר