ספינג': סופגניות צפון אפריקאיות

מרכיבים ל-35 יחידות1 ק"ג קמח1 שקית שמרית 1 שקית משפר לאפיה ביתית1 כף שטוחה מלחשלוש ושלוש רבעי כוסות מיםשמן לטיגוןאבקת סוכר לפיזוראופן ההכנהמכניסים לתוך קערה קמח, שמרית, משפר לאפיה ביתית ומלח ומוסיפים את המים תוך כדי ערבוב. אין צורך במערבל.בעזרת כף, מערבבים היטב (לפחות 5 דקות) עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.מכסים במגבת ומשהים לתפיחה במקום חמים כשעה. מתקבלת בלילה מאד רכה ותפוחה היטב.בידיים משומנות, נוטלים חופן מהבלילה, יוצרים במרכז חור ומותחים בעדינות לקבלת צורת עיגול גדול. (לשים לב, העיגול אינו אחיד בצורתו מאחר והבצק רך מאד – כמעט נוזלי לאחר התפיחה).מטגנים בשמן עמוק רותח משני הצדדים עד להזהבה. הבצק תופח מאד במהלך הטיגון.בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.

מרכיבים ל-35 יחידות
1 ק"ג קמח
1 שקית שמרית
1 שקית משפר לאפיה ביתית
1 כף שטוחה מלח
שלוש ושלוש רבעי כוסות מים
שמן לטיגון
אבקת סוכר לפיזור

אופן ההכנה
מכניסים לתוך קערה קמח, שמרית, משפר לאפיה ביתית ומלח ומוסיפים את המים תוך כדי ערבוב. אין צורך במערבל.

בעזרת כף, מערבבים היטב (לפחות 5 דקות) עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.

מכסים במגבת ומשהים לתפיחה במקום חמים כשעה. מתקבלת בלילה מאד רכה ותפוחה היטב.

בידיים משומנות, נוטלים חופן מהבלילה, יוצרים במרכז חור ומותחים בעדינות לקבלת צורת עיגול גדול. (לשים לב, העיגול אינו אחיד בצורתו מאחר והבצק רך מאד – כמעט נוזלי לאחר התפיחה).

מטגנים בשמן עמוק רותח משני הצדדים עד להזהבה. הבצק תופח מאד במהלך הטיגון.
בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר