סופגניות על בסיס בצק יוגורט

כ– 30 סופגניות קטנות:ערך קלורי: כ- 200 קק"ל לסופגניההמצרכים: ½ 5 כוסות של קמח מנופה3 – כפות סוכר3 – כפות שמן קנולה/ 2 כפות חמאה קלה של טרהשקית אבקת אפיהמעט מלח2 גביעי יוגורט טרה 1 חבילה גבינת טוב טעםגרדת לימון מלימון אחד4 ביציםשמן קנולה לטיגוןמילויאופן ההכנה:• להכניס את כל החומרים למיקסר/מעבד מזון ולערבב כ- 5 דקות במהירות בינונית.• לחלק את הבצק שהתקבל לשלושה חלקים.• לרדד את הבצק לעובי של כ– ½ 1 ס"מ.• לקרוץ עיגולים עם כוס.• לחמם בסיר את השמן (עמוק) ולטגן את העיגולים משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב (כ– ½ 3 דקות סה"כ לסופגניה).• להזריק את המילוי ולפזר מעט אבקת סוכר.מילוי מומלץ:יוגורט טרה בטעמים (עדיף 0% שומן)המלצת השף:להוסיף מעט חלב קר לבצק בזמן העיבוד.ניתן לפזר מעט אבקת קוקוס על הסופגניות במקום אבקת סוכר.

כ– 30 סופגניות קטנות:
ערך קלורי: כ- 200 קק"ל לסופגניה

המצרכים:
½ 5 כוסות של קמח מנופה
3 – כפות סוכר
3 – כפות שמן קנולה/ 2 כפות חמאה קלה של טרה
שקית אבקת אפיה
מעט מלח
2 גביעי יוגורט טרה
1 חבילה גבינת טוב טעם
גרדת לימון מלימון אחד
4 ביצים
שמן קנולה לטיגון
מילוי

אופן ההכנה:
• להכניס את כל החומרים למיקסר/מעבד מזון ולערבב כ- 5 דקות במהירות בינונית.
• לחלק את הבצק שהתקבל לשלושה חלקים.
• לרדד את הבצק לעובי של כ– ½ 1 ס"מ.
• לקרוץ עיגולים עם כוס.
• לחמם בסיר את השמן (עמוק) ולטגן את העיגולים משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב (כ– ½ 3 דקות סה"כ לסופגניה).
• להזריק את המילוי ולפזר מעט אבקת סוכר.

מילוי מומלץ:
יוגורט טרה בטעמים (עדיף 0% שומן)

המלצת השף:
להוסיף מעט חלב קר לבצק בזמן העיבוד.
ניתן לפזר מעט אבקת קוקוס על הסופגניות במקום אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר