חומרים
200 גרם שקדים טחונים לאבקה
700 גרם קמח
9 גרם מלח
תמצית וניל
7 גרם סודה לשתיה
400 גרם חמאה
360 גרם מלטיטול (ניתן להשיג בחנויות טבעוניות)
3 כפות סוכרזית נוזלי
3 ביצים
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה
1. מקציפים את החמאה, המלטיטול, המלח, הוניל והסוכרזית.
יש להוסיף בהדרגה את הביצים.
2. מערבבים את שאר החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
3. יוצרים גלילים בעובי הרצוי ומקפיאים למשך שעתיים.
4. מוצאים את העוגיות מהמקפיא וחותכים את הגלילים לטבעות בעובי חצי סנטימטר.
5. מסדרים על תבנית האפייה בחום של 160 מעלות למשך 14-10 דקות.
*ניתן לשמור בכלי אטום למשך שבועיים.