הסופגניות של סבתא ממא

חומרים:1 קילו קמח200 גר' סוכר12 גר' שמרים יבשים או שקית שמרית6 חלמונים200 גר' חמאה מומסת (ניתן להמיר במחמאה)400 מ"ל חלב פושרכף ברנדיכפית גרידת לימון/תפוזלמלית של קרם לימון:חבילה חמאהכוס אבקת סוכר8 ביציםכוס מיץ לימון טרי+ קליפהאופן ההכנה:להמיס חמאה בסיר.להוסיף אבקת סוכר ומיץ לימון, ואת הביצים.לערבב במטרפה ולבשל על אש קטנה עד הסמכה.לסנן ולקרר.לשים הקרם הקר בשק זילוף עם פייה של הזלפה, ולמלא את הסופגניות.ציפוי:למי שלא מפחד מהקלוריות העודפות:300 גר' שוקולד לבן100 מל' שמנת מתוקהקליפת לימוןלשים הכל בקערה ולהניח אותה על סיר מים (אמבט אדים) עד להמסה.את הסופגניות הממולאות בקרם, לטבול בצד אחד בשוקולד לבן.www.pninit.co.il

חומרים:
1 קילו קמח
200 גר' סוכר
12 גר' שמרים יבשים או שקית שמרית
6 חלמונים
200 גר' חמאה מומסת (ניתן להמיר במחמאה)
400 מ"ל חלב פושר
כף ברנדי
כפית גרידת לימון/תפוז

למלית של קרם לימון:
חבילה חמאה
כוס אבקת סוכר
8 ביצים
כוס מיץ לימון טרי+ קליפה

אופן ההכנה:
להמיס חמאה בסיר.
להוסיף אבקת סוכר ומיץ לימון, ואת הביצים.
לערבב במטרפה ולבשל על אש קטנה עד הסמכה.
לסנן ולקרר.
לשים הקרם הקר בשק זילוף עם פייה של הזלפה, ולמלא את הסופגניות.

ציפוי:
למי שלא מפחד מהקלוריות העודפות:
300 גר' שוקולד לבן
100 מל' שמנת מתוקה
קליפת לימון
לשים הכל בקערה ולהניח אותה על סיר מים (אמבט אדים) עד להמסה.
את הסופגניות הממולאות בקרם, לטבול בצד אחד בשוקולד לבן.

www.pninit.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר