חומרים:
1 קילו קמח
200 גר' סוכר
12 גר' שמרים יבשים או שקית שמרית
6 חלמונים
200 גר' חמאה מומסת (ניתן להמיר במחמאה)
400 מ"ל חלב פושר
כף ברנדי
כפית גרידת לימון/תפוז
למלית של קרם לימון:
חבילה חמאה
כוס אבקת סוכר
8 ביצים
כוס מיץ לימון טרי+ קליפה
אופן ההכנה:
להמיס חמאה בסיר.
להוסיף אבקת סוכר ומיץ לימון, ואת הביצים.
לערבב במטרפה ולבשל על אש קטנה עד הסמכה.
לסנן ולקרר.
לשים הקרם הקר בשק זילוף עם פייה של הזלפה, ולמלא את הסופגניות.
ציפוי:
למי שלא מפחד מהקלוריות העודפות:
300 גר' שוקולד לבן
100 מל' שמנת מתוקה
קליפת לימון
לשים הכל בקערה ולהניח אותה על סיר מים (אמבט אדים) עד להמסה.
את הסופגניות הממולאות בקרם, לטבול בצד אחד בשוקולד לבן.