אוזני המן בליני עם קוויאר ורוטב וודקה פרפקט

הכנת הבליני:1 ½ כפית שמרים ביחד עם ¾ ספל חלב פושר1 כפית סוכרלערבב ולהתפיח חמש דקותלהוסיף 1/3 ספל כוסמת1/3 ספל קמח לבן3 ביצים3 כפות חמאה מומסתלערבב הכל ולהוסיף 1/3 ספל שמנת חמוצה 1 כפית מלח להתפיח שעה ולטגן במחבת טפלון בקוטר של 12 ס"מ, בכמות של 3 כפות בלילה.חומרים להכנת קוויאר פרג:300 גרם פרג.50 גרם סולת.250 גרם סוכר.480 גרם חלב (2 ספלים).30 גרם חמאה100 גרם צימוקים2 ביציםכפית תמצית וניל, וחצי כפית תמצית רום.אופן ההכנה:מרתיחים חלב עם סוכר, מוסיפים את הפרג והסולת, צימוקים חמאה ורום.מבשלים על אש בינונית עד שמסמיך. נותנים לפרג להתקרר כ-4-5 דקות ואז מוסיפים 2 ביצים.מערבבים הכל, מחלקים בתבניות סיליקון בצורת חצי כדור קטן, אופים ב- 175 מעלות בערך 20 עד 30 דקות.חומרים לרוטב וודקה פרפקט:כוס חלבכוס שמנת עמידה לקצפת 6 חלמונים100 גרם סוכר70 גרם וודקה פרפקטאופן ההכנה:מרתיחים חלב,שמנת וסוכר. שופכים קצת מהחלב על החלמונים – עושים השוואת טמפרטורות, מחזירים את החלמונים לחלב ומבשלים על אש נמוכה עד שמסמיך.מקררים את הרוטב לטמפרוחרת חדר, ואז מוסיפים את הוודקה.להוסיף קצפת ונילהרכבת המנה:לוקחים 1 בליני.מזלפים באמצע קצפת.סוגרים את הבליני ל- 3 כמו אוזן המן.על הקצפת שמים כדור פרג, ומסביב יוצקים מצקת קטנה של רוטב וודקה.

הכנת הבליני:
1 ½ כפית שמרים ביחד עם ¾ ספל חלב פושר
1 כפית סוכר
לערבב ולהתפיח חמש דקות
להוסיף 1/3 ספל כוסמת
1/3 ספל קמח לבן
3 ביצים
3 כפות חמאה מומסת
לערבב הכל ולהוסיף 1/3 ספל שמנת חמוצה
1 כפית מלח
 להתפיח שעה ולטגן במחבת טפלון בקוטר של 12 ס"מ, בכמות של 3 כפות בלילה.

חומרים להכנת קוויאר פרג:
300 גרם פרג.
50 גרם סולת.
250 גרם סוכר.
480 גרם חלב (2 ספלים).
30 גרם חמאה
100 גרם צימוקים
2 ביצים
כפית תמצית וניל, וחצי כפית תמצית רום.

אופן ההכנה:
מרתיחים חלב עם סוכר, מוסיפים את הפרג והסולת, צימוקים חמאה ורום.
מבשלים על אש בינונית עד שמסמיך.
נותנים לפרג להתקרר כ-4-5 דקות ואז מוסיפים 2 ביצים.
מערבבים הכל, מחלקים בתבניות סיליקון בצורת חצי כדור קטן,
אופים ב- 175 מעלות בערך 20 עד 30 דקות.

חומרים לרוטב וודקה פרפקט:
כוס חלב
כוס שמנת עמידה לקצפת
6 חלמונים
100 גרם סוכר
70 גרם וודקה פרפקט

אופן ההכנה:
מרתיחים חלב,שמנת וסוכר. 
שופכים קצת מהחלב על החלמונים – עושים השוואת טמפרטורות,
מחזירים את החלמונים לחלב ומבשלים על אש נמוכה עד שמסמיך.
מקררים את הרוטב לטמפרוחרת חדר, ואז מוסיפים את הוודקה.
להוסיף קצפת וניל

הרכבת המנה:
לוקחים 1 בליני.
מזלפים באמצע קצפת.
סוגרים את הבליני ל- 3 כמו אוזן המן.
על הקצפת שמים כדור פרג, ומסביב יוצקים מצקת קטנה של רוטב וודקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר