מאפה תרד עם גבינה בולגרית וקשקבל

חומרים ל- 8-6 מנות:(תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ)1 שקית (800 גרם) עלי תרד מוקפאים "סנפרוסט" 30 גרם מרגרינה1 כוס חלב1 כפית מלח3 כפות קמח200 גרם גבינה בולגרית מפוררתלציפוי:150 גרם גבינת קשקבל מגוררת (או כל גבינה קשה אחרת)1 מיכל שמנת חמוצה3 ביציםקורט מלחלזרייה:1/4 כוס צנובריםחופן קצחאופן ההכנה:ממיסים מרגרינה בסיר, ומאדים את התרד המוקפא עם החלב ועם המלח עד שהנוזלים מתאדים (כ-10 דקות). מוסיפים את הקמח, בוחשים 3 דקות ומסירים מהלהבה. מערבבים את התרד עם הגבינה הבולגרית ומשטחים בתבנית משומנת. מערבבים את גבינת הקשקבל המגוררת, השמנת, הביצים והמלח ויוצקים לתבנית. אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 20 דקות.  בוזקים על המאפה את הקצח ואת הצנוברים, ואופים 20 דקות נוספות.לגיוון: אפשר לאפות ולהגיש בתבניות אישיות מחרס או מקרמיקה

חומרים ל- 8-6 מנות:
(תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ)
1 שקית (800 גרם) עלי תרד מוקפאים "סנפרוסט"
30 גרם מרגרינה
1 כוס חלב
1 כפית מלח
3 כפות קמח
200 גרם גבינה בולגרית מפוררת
לציפוי:
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת (או כל גבינה קשה אחרת)
1 מיכל שמנת חמוצה
3 ביצים
קורט מלח
לזרייה:
1/4 כוס צנוברים
חופן קצח

אופן ההכנה:
ממיסים מרגרינה בסיר, ומאדים את התרד המוקפא עם החלב ועם המלח עד שהנוזלים מתאדים (כ-10 דקות).
מוסיפים את הקמח, בוחשים 3 דקות ומסירים מהלהבה. 
מערבבים את התרד עם הגבינה הבולגרית ומשטחים בתבנית משומנת. 
מערבבים את גבינת הקשקבל המגוררת, השמנת, הביצים והמלח ויוצקים לתבנית. 
אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 20 דקות. 
בוזקים על המאפה את הקצח ואת הצנוברים, ואופים 20 דקות נוספות.
לגיוון: אפשר לאפות ולהגיש בתבניות אישיות מחרס או מקרמיקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר