בריוש פסטו – בהחלט שווה את המאמץ

חומרים:בצק500 גר' קמח10 גר' מלח100 גר' סוכר4 ביצים300 גר' חמאה100 גר' חלב 20 גר' שמרים קליפת לימון250 גר' בזיליקום קצוץאופן ההכנה:לערבב חלב ושמרים בקערה בצד לערבב קמח, מלח וסוכר להוסיף ליבשים את הביצים ולערבב להוסיף חלב ושמרים ולערבב היטב להוסיף את החמאה והבזיליקום וללוש עד שהיא נספגת בבצק לכסות ולשים במקרר לחלק את הבצק ל- 10 חתיכות לרדד כל חתיכה למלבן לקפל ל- ½ לאורך פעמיםלתת לתפוח עד שמכפיל את נפחו למרוח בביצה ולאפות כ- 20 דקות עד שזהוב עגבניות מיובשות לבריוש פסטו6 עגבניות גדולות פרוסות שלמות בעובי סנטימטר, לזלף מעט שמן זית ומלח גס ולאפות בחום של 160 מעלות כ- 20 דקות עד לגוון זהוב לא שרוף.שום קונפי לבריוש פסטו10 ראשי שום, חותכים את הקצה העליון (עד שרואים את תחילת השיניים), עוטפים בנייר כסף ואופים בתנור בחום של 160 מעלות לחצי שעה.מוציאים מהתנור.לוחצים על ראש השום מלמטה (סוחטים אותו) וכל השיניים יוצאות, מעבירים לכלי.הכנת המנה:בריוש פסטו חצוי (מוגש פתוח)למרוח קונפי שום על שני חצאי הבריוש.לפזר עגבניות חצי מיובשות, גבינת עיזים, צנוברים קלויים במעט שמן זית.מכניסים לתנור עד להזהבה.

חומרים:
בצק
500 גר' קמח
10 גר' מלח
100 גר' סוכר
4 ביצים
300 גר' חמאה
100 גר' חלב
20 גר' שמרים
קליפת לימון
250 גר' בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה:
לערבב חלב ושמרים בקערה בצד
לערבב קמח, מלח וסוכר
להוסיף ליבשים את הביצים ולערבב
להוסיף חלב ושמרים ולערבב היטב
להוסיף את החמאה והבזיליקום וללוש עד שהיא נספגת בבצק
לכסות ולשים במקרר
לחלק את הבצק ל- 10 חתיכות
לרדד כל חתיכה למלבן
לקפל ל- ½ לאורך פעמים
לתת לתפוח עד שמכפיל את נפחו
למרוח בביצה ולאפות כ- 20 דקות עד שזהוב

עגבניות מיובשות לבריוש פסטו
6 עגבניות גדולות פרוסות שלמות בעובי סנטימטר,
לזלף מעט שמן זית ומלח גס ולאפות בחום של 160 מעלות כ- 20 דקות עד לגוון זהוב לא שרוף.

שום קונפי לבריוש פסטו
10 ראשי שום,
חותכים את הקצה העליון (עד שרואים את תחילת השיניים),
עוטפים בנייר כסף ואופים בתנור בחום של 160 מעלות לחצי שעה.
מוציאים מהתנור.
לוחצים על ראש השום מלמטה (סוחטים אותו) וכל השיניים יוצאות,
מעבירים לכלי.

הכנת המנה:
בריוש פסטו חצוי (מוגש פתוח)
למרוח קונפי שום על שני חצאי הבריוש.
לפזר עגבניות חצי מיובשות, גבינת עיזים, צנוברים קלויים במעט שמן זית.
מכניסים לתנור עד להזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר