אוזני המן באפייה ביתית ובמילויים שונים

חומרים לבצק:200 גר' חמאה/מרגרינה קרה½ 2 כוסות קמחחצי כוס סוכרשני חלמונים1 כף תמצית וניל¼ כוס ברנדי, או חלב, או מיץ תפוזיםקורט מלחכף קליפת לימון מגוררתאופן ההכנה:לשים ביד או במערבל את כל החומרים לבצק, עד שמתקבל בצק חלק ולא דביק. כמות הקמח הסופית נקבעת לפי מידת לחות הבצק עד שאינו נדבק לידיים. מכניסים את הבצק במקרר לכמה שעות (או לכל הלילה) כשהוא מכוסה בניילון נצמד.מרדדים לעלה דק וקורצים עיגולים. שמים על כל עיגול מעט ממלית הפרג וסוגרים למשולש.חומרים למלית פרג:200 גר' פרג טחון4 כפות פירורי לחםקליפת לימון מגורדת1 כוס סוכר2 כפות דבש½ כוס חלב או מים25 גר' חמאהאופן ההכנה:מבשלים את הפרג והסוכר עם החלב (או מים) במשך כמה דקות. מסירים מהאש ומוסיפים את יתר החומרים. מקררים לפני המילוי.יריד האוכל של דיזנגוף סנטר מציג לרגל פורים, מבחר אוזני המן של הקונדיטורית אורית מורן. ביריד למעלה מ- 40 דוכני מזון, והוא פועל מדי שבוע: חמישי 12:00-20:00, שישי 10:00-16:00

חומרים לבצק:
200 גר' חמאה/מרגרינה קרה
½ 2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
שני חלמונים
1 כף תמצית וניל
¼ כוס ברנדי, או חלב, או מיץ תפוזים
קורט מלח
כף קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה:
לשים ביד או במערבל את כל החומרים לבצק, עד שמתקבל בצק חלק ולא דביק. כמות הקמח הסופית נקבעת לפי מידת לחות הבצק עד שאינו נדבק לידיים. מכניסים את הבצק במקרר לכמה שעות (או לכל הלילה) כשהוא מכוסה בניילון נצמד.
מרדדים לעלה דק וקורצים עיגולים.
שמים על כל עיגול מעט ממלית הפרג וסוגרים למשולש.

חומרים למלית פרג:
200 גר' פרג טחון
4 כפות פירורי לחם
קליפת לימון מגורדת
1 כוס סוכר
2 כפות דבש
½ כוס חלב או מים
25 גר' חמאה

אופן ההכנה:
מבשלים את הפרג והסוכר עם החלב (או מים) במשך כמה דקות.
מסירים מהאש ומוסיפים את יתר החומרים.
מקררים לפני המילוי.

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר מציג לרגל פורים, מבחר אוזני המן של הקונדיטורית אורית מורן. ביריד למעלה מ- 40 דוכני מזון, והוא פועל מדי שבוע: חמישי 12:00-20:00, שישי 10:00-16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר