פיצה

חומרים: 1 "רוטב פיצה פריניר". 2 כוסות קמח. 1 כפית שמרים יבשים. קורט מלח. 4 כפות שמן זית. כף סוכר. מים לפי ספיגה. גבינת מוצרלה. תוספות: בצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים.אופן ההכנה: לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק – קמח, שמרים, מלח , סוכר, שמן זית ומים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי .מניחים את הבצק למנוחה כ- 15-20 דקות.משטחים את הבצק, קורצים עיגולים, ויוצקים מעל את רוטב הפיצה. מפזרים מעל גבינת מוצרלה, במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות.ומכניסים לתנור ב- 200-220 מעלות לכ- 10-12 דקות.

חומרים:
1 "רוטב פיצה פריניר".
2 כוסות קמח.
1 כפית שמרים יבשים.
קורט מלח.
4 כפות שמן זית.
כף סוכר.
מים לפי ספיגה.
גבינת מוצרלה.
תוספות: בצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים.

אופן ההכנה:
לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק – קמח, שמרים, מלח , סוכר, שמן זית ומים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי .
מניחים את הבצק למנוחה כ- 15-20 דקות.
משטחים את הבצק, קורצים עיגולים, ויוצקים מעל את רוטב הפיצה.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה, במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות.
ומכניסים לתנור ב- 200-220 מעלות לכ- 10-12 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר