פוקצ'ה עם עגבניות

חומרים:1 ק"ג קמח לבן רגיל2 כפות שמרים יבשים1 כפית מלח גס2 וחצי כוסות מים1/4 כוס שמן זית6 עגבניות טריותאופן ההכנה:מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.מוסיפים את המלח, שמן הזית וכוס אחת מים, ולשים עד לקבלת בצק.מוסיפים מים לפי הצורך.מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.לשים שוב את הבצק ומרדדים במערוך.משמנים תבנית ומשטחים בה את הבצק. משקיעים את מרכז העלה ויוצרים מעין קערה עם דפנות מוגבהות מעט.מפזרים פרוסות עגבניות טריות על כל העלה.שופכים מעל שמן זית ואורגנו וממליחים.אופים בחום של 230 מעלות במשך 25 דקות.ג'אקומורח' אצ"ג 10א' כפר סבאטל. 052-6662124, [email protected]

חומרים:
1 ק"ג קמח לבן רגיל
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית מלח גס
2 וחצי כוסות מים
1/4 כוס שמן זית
6 עגבניות טריות

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המלח, שמן הזית וכוס אחת מים, ולשים עד לקבלת בצק.
מוסיפים מים לפי הצורך.
מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.
לשים שוב את הבצק ומרדדים במערוך.
משמנים תבנית ומשטחים בה את הבצק.
משקיעים את מרכז העלה ויוצרים מעין קערה עם דפנות מוגבהות מעט.
מפזרים פרוסות עגבניות טריות על כל העלה.
שופכים מעל שמן זית ואורגנו וממליחים.
אופים בחום של 230 מעלות במשך 25 דקות.

ג'אקומו
רח' אצ"ג 10א' כפר סבא
טל. 052-6662124, 09-7410862
www.giacommo.net
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר