מאפינס גבינות, זיתים ועשבי תיבול

חומרים:50 גר' חמאה11/2% כוס חלב6 כפות קמח רגיל1/2 כוס זיתים קצוצים150 גר' גבינת קשקבל מגורדת 50 גר' גבינת פרמזן מגורדת 100 גר' בולגרית מגורדת3 כפות עירית קצוצה3 כפות בזילקום קצוץ דק3 ביצים3 כפות שומשוםאופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).ממיסים בסיר חלב וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה.מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד להסמכה.מוסיפים את הגבינות ועשבי התיבול לבלילה החמה.מעבירים את התערובת שהתקררה מעט לקערת המיקסר.מוסיפים מלח ופלפל והביצים, עד שמתקבלת תערובת אוורירית.מעבירים בעזרת כף לתבנית שקעים מסיליקון.מפזרים שומשום ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.

חומרים:
50 גר' חמאה
11/2% כוס חלב
6 כפות קמח רגיל
1/2 כוס זיתים קצוצים
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
100 גר' בולגרית מגורדת
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות בזילקום קצוץ דק
3 ביצים
3 כפות שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
ממיסים בסיר חלב וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד להסמכה.
מוסיפים את הגבינות ועשבי התיבול לבלילה החמה.
מעבירים את התערובת שהתקררה מעט לקערת המיקסר.
מוסיפים מלח ופלפל והביצים, עד שמתקבלת תערובת אוורירית.
מעבירים בעזרת כף לתבנית שקעים מסיליקון.
מפזרים שומשום ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר