50 יחידות
מצרכים:
5 ק"ג תרד צעיר וטרי
500 גר' גבינה צפתית קשה- שומרון
600 גר' גבינה צפתית עם קצאח- שומרון
350 גר' רצועות דקות של פלפל אדום
10 ביצים
עלי פילו ( לפי הגודל הרצוי)
מלח
פלפל
שמן
אופן ההכנה:
לשטוף היטב את עלי התרד ולתת להם להתייבש בסלסלה או במסננת.
לקצץ את עלי התרד.
לחתוך את הגבינות לקוביות קטנות, להוסיף את רצועות הפלפל, הביצים ועלי התרד הקצוצים. לתבל ולערבב היטב.
לשמן את עלי הפילו ולהניח עליהם את מלית התרד. לקפל או לגלגל לצורה הרצויה.
לאפות בחום של 180 מעלות.