מאפה חצילים בגבינות

מצרכים:4 חצילים גדולים קלויים על האש2 שיני שום קצוציםמעט שמן זית קורט פלפל שחור גרוס קוביית גבינת ברינזה של "גבינות השומרון"כוס פיאסה כבשים מגורדת של "גבינות השומרון"150 גרם גבינה אורדה מפוררת של גבינות השומרון"4 ביציםקורט מלחאופן ההכנה:קולפים את החצילים מניחים במסננת לניקוז הנוזלים.לאחר מכן קוצצים את החצילים.מניחים בקעה את החצילים עם שיני השום, שמן זית, פלפל שחור, הגבינות והביצים.מוספים מלח לפי הטעם.מערבבים היטב ומעבירים לסיר פלא בקוטר 26/28.אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 45 דקות.

מצרכים:
4 חצילים גדולים קלויים על האש
2 שיני שום קצוצים
מעט שמן זית קורט פלפל שחור גרוס
קוביית גבינת ברינזה של "גבינות השומרון"
כוס פיאסה כבשים מגורדת של "גבינות השומרון"
150 גרם גבינה אורדה מפוררת של גבינות השומרון"
4 ביצים
קורט מלח

אופן ההכנה:
קולפים את החצילים מניחים במסננת לניקוז הנוזלים.
לאחר מכן קוצצים את החצילים.
מניחים בקעה את החצילים עם שיני השום, שמן זית, פלפל שחור, הגבינות והביצים.
מוספים מלח לפי הטעם.
מערבבים היטב ומעבירים לסיר פלא בקוטר 26/28.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 45 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר