לחם עשבי תיבול

חומרים:3.5 כוסות קמח1.5 כפית משפר אפייה1 כף גלוטן 1 כף מלח שטוחה1 כפית סוכר גדושה3 כפות שמן20 ג' שמרים לחים (שמרים טריים)1 כוס דחוסה של עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, נענע, קורנית, בזיליקום, עירית, או כל עשב טיפול אחר שרוצים)כ-1 כוס מיםאופן ההכנה:שמים את כל החומרים (מלבד מהשמרים והמים) בקערה ומערבבים.מוסיפים את השמרים ומרבית המים ולשים היטב, לפחות 8 דקות, עד לקבלת בצק רך, צמיגי ולא דביק. מוסיפים את יתרת המים לפי הצורך.עוזבים את הבצק להתפחה.אופים בתנור שחומן מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.נמשכת ההרשמה למחזור ספטמבר בקורס אמנות האפייה בתדמורלמידע והרשמה: [email protected]תמונה: shutterstock

חומרים:
3.5 כוסות קמח
1.5 כפית משפר אפייה
1 כף גלוטן
1 כף מלח שטוחה
1 כפית סוכר גדושה
3 כפות שמן
20 ג' שמרים לחים (שמרים טריים)
1 כוס דחוסה של עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, נענע, קורנית, בזיליקום, עירית, או כל עשב טיפול אחר שרוצים)
כ-1 כוס מים

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים (מלבד מהשמרים והמים) בקערה ומערבבים.
מוסיפים את השמרים ומרבית המים ולשים היטב, לפחות 8 דקות, עד לקבלת בצק רך, צמיגי ולא דביק.
מוסיפים את יתרת המים לפי הצורך.
עוזבים את הבצק להתפחה.
אופים בתנור שחומן מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.

נמשכת ההרשמה למחזור ספטמבר בקורס אמנות האפייה בתדמור
למידע והרשמה: [email protected]


תמונה: shutterstock

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר