לחם בצל

חומרים:2 ק"ג קמח2 כפות גלוטן2 כפות משפר אפייה3 כפות מלח1/3 כוס סוכר100 ג' שמרים לחים3/4 כפית אגוז מוסקט60 ג' חמאה/מרגרינה/שמן2-3 בצלים קצוצים לקוביות1/2 כפית פלפל לבן1 ליטר מים/חלבאופן ההכנה:מעבדים את כל החומרים יחד (חוץ מהחלב/מים).מוסיפים לאט לאט את הנוזלים (חלב/מים), תוך כדי לישה (יש לקחת בחשבון שהבצל מפריש נוזלים).מחלקים למנות של 350 ג' (לקבלת לחם קטן) או 600 ג' (לקבלת לחם גדול). מגלגלים לכדור, עושים 3 חתכים למעלה ומפזרים קמח מעל.מתפיחים (כ-20 דקות).אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-40 דקות.נמשכת ההרשמה למחזור ספטמבר בקורס אמנות האפייה בתדמור.למידע והרשמה: [email protected]תמונה: shutterstock

חומרים:
2 ק"ג קמח
2 כפות גלוטן
2 כפות משפר אפייה
3 כפות מלח
1/3 כוס סוכר
100 ג' שמרים לחים
3/4 כפית אגוז מוסקט
60 ג' חמאה/מרגרינה/שמן
2-3 בצלים קצוצים לקוביות
1/2 כפית פלפל לבן
1 ליטר מים/חלב

אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים יחד (חוץ מהחלב/מים).
מוסיפים לאט לאט את הנוזלים (חלב/מים), תוך כדי לישה (יש לקחת בחשבון שהבצל מפריש נוזלים).
מחלקים למנות של 350 ג' (לקבלת לחם קטן) או 600 ג' (לקבלת לחם גדול). מגלגלים לכדור, עושים 3 חתכים למעלה ומפזרים קמח מעל.
מתפיחים (כ-20 דקות).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-40 דקות.

נמשכת ההרשמה למחזור ספטמבר בקורס אמנות האפייה בתדמור.
למידע והרשמה: [email protected]

תמונה: shutterstock

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר