עוגיות עם לב של שוקולד

חומרים:150 גרם מרגרינה בטעם חמאה, קרה וחתוכה לקוביות⅔ כוס אבקת סוכר1 כפית תמצית וניל אמיתיקורט מלח2 כוסות נדיבות קמח⅓ כוס שמן קנולהלקישוט: 60 מטבעות שוקולד מריר משובח/ או שוקולד מריר שבור לקוביותאופן ההכנה:מחממים תנור מראש לחום בינוני-נמוך של 160 מעלות.מחברים למעבד מזון את להב הפלדה ומעבדים את המרגרינה עם אבקת הסוכר, תמצית הווניל והמלח. מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק פירורים. מוסיפים את השמן ומעבדים לבצק חלק ואחיד.צרים מהבצק כדורים קטנטנים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים ביניהם. בעזרת פקק שעם יוצרים גומה עמוקה במרכז כל כדור.מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 160 מעלות 15 דקות, עד להזהבה בהירה. מוציאים מהתנור.מעמיקים בעדינות את השקע, מניחים בו מטבע שוקולד מריר, ומצננים.המתכון מתוך הספר "פרווה" – 300 מתכונים של דברי מאפה מתוקים ומלוחים

חומרים:
150 גרם מרגרינה בטעם חמאה, קרה וחתוכה לקוביות
⅔ כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל אמיתי
קורט מלח
2 כוסות נדיבות קמח
⅓ כוס שמן קנולה

לקישוט:
60 מטבעות שוקולד מריר משובח/ או שוקולד מריר שבור לקוביות

אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש לחום בינוני-נמוך של 160 מעלות.
מחברים למעבד מזון את להב הפלדה ומעבדים את המרגרינה עם אבקת הסוכר, תמצית הווניל והמלח.
מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק פירורים.
מוסיפים את השמן ומעבדים לבצק חלק ואחיד.
צרים מהבצק כדורים קטנטנים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים ביניהם.
בעזרת פקק שעם יוצרים גומה עמוקה במרכז כל כדור.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 160 מעלות 15 דקות, עד להזהבה בהירה. 
מוציאים מהתנור.
מעמיקים בעדינות את השקע, מניחים בו מטבע שוקולד מריר, ומצננים.

המתכון מתוך הספר "פרווה" – 300 מתכונים של דברי מאפה מתוקים ומלוחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר