שקיות הפתעה ממולאות גבינת עיזים

מתכון ל– 5 מנות, 2 יחידות למנהחומרים:½ חב' בצק עלים (מוכן ומופשר במקרר)חצי גביע (125 גרם) גבינת עיזים למריחה 5% חצי כוס גבינת חלומי כבשים מגורדת4 מלפפונים חמוצים (במלח) – מסוננים וחתוכים לטבעות2 כפות קטשופ½ כפית פלפל שחור1 כפית מלח3 עלי רוזמרין – קצוציםלמריחה:1 ביצה – טרופהאופן ההכנה:• לפרוס את הבצק על משטח משומן ולחצותו לרוחב.• לחתוך את הבצק לריבועים בגודל כף יד. • לערבב בקערה את כל יתר החומרים ולהניח במרכז כל ריבוע כ- 2 כפיות מהתערובת.• לסגור כל ריבוע בצורת שקית הפתעה/שק כסף ולסדר על תבנית עם נייר אפייה.• למרוח את שקיות ההפתעה בביצה הטרופה.• להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ – 25 דקות. להגיש חם.מומלץ להכין את המתכון עם ילדים

מתכון ל– 5 מנות, 2 יחידות למנה

חומרים:
½ חב' בצק עלים (מוכן ומופשר במקרר)
חצי גביע (125 גרם) גבינת עיזים למריחה 5%
חצי כוס גבינת חלומי כבשים מגורדת
4 מלפפונים חמוצים (במלח) – מסוננים וחתוכים לטבעות
2 כפות קטשופ
½ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
3 עלי רוזמרין – קצוצים

למריחה:
1 ביצה – טרופה

אופן ההכנה:
• לפרוס את הבצק על משטח משומן ולחצותו לרוחב.
• לחתוך את הבצק לריבועים בגודל כף יד.
• לערבב בקערה את כל יתר החומרים ולהניח במרכז כל ריבוע כ- 2 כפיות מהתערובת.
• לסגור כל ריבוע בצורת שקית הפתעה/שק כסף ולסדר על תבנית עם נייר אפייה.
• למרוח את שקיות ההפתעה בביצה הטרופה.
• להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ – 25 דקות.
להגיש חם.

מומלץ להכין את המתכון עם ילדים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר