סופגניית הפתעה

מתכון ל- 15 סופגניותמצרכים:1 קילוגרם קמח200 גרם סוכר50 גרם שמרים (יבשים)350 גרם ריבת חלב בטעמים שונים של חברת "מיה"15 יחידות שוקולד ממולא בליקר (פרלינים)15 גרם מלח100 גרם מרגרינה400-500 סי.סי (מיליליטר) מים קריםשמן לטיגון עמוקאופן ההכנה:לערבב וללוש היטב את הקמח, הסוכר, המרגרינה והביצים. להוסיף את השמרים והמלח. לערבב יחד לעיסה אחידה.את המים יש למזוג לאט ובהדרגה ולהניח את הבצק בצד לשעה. רצוי לכסות במגבת לחה (על מנת שלא ייווצר קרום).להכין מהבצק כדורים, באמצעות היד או כף, כ- 100 גרם ליחידה, ולהכניס מלמטה את השוקולד הממולא.נותנים לבצק לתפוח עוד כ- 45 דקות עד להכפלת הנפח.מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.מוציאים ומסננים על–גבי נייר סופג.מזריקים כמות נדיבה של ריבת חלב.אופן ההגשה:מניחים את הסופגניות ומזלפים בצורת רשת ריבת חלב מדוללת עם מעט ליקר תפוזים.שף ליאון מנחם  הוא השף המייעץ לחברת "מיה" – יצרנית ריבות החלב בטעמים שונים.

מתכון ל- 15 סופגניות

מצרכים:
1 קילוגרם קמח
200 גרם סוכר
50 גרם שמרים (יבשים)
350 גרם ריבת חלב בטעמים שונים של חברת "מיה"
15 יחידות שוקולד ממולא בליקר (פרלינים)
15 גרם מלח
100 גרם מרגרינה
400-500 סי.סי (מיליליטר) מים קרים
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
לערבב וללוש היטב את הקמח, הסוכר, המרגרינה והביצים.
להוסיף את השמרים והמלח.
לערבב יחד לעיסה אחידה.
את המים יש למזוג לאט ובהדרגה ולהניח את הבצק בצד לשעה.
רצוי לכסות במגבת לחה (על מנת שלא ייווצר קרום).
להכין מהבצק כדורים, באמצעות היד או כף, כ- 100 גרם ליחידה, ולהכניס מלמטה את השוקולד הממולא.
נותנים לבצק לתפוח עוד כ- 45 דקות עד להכפלת הנפח.
מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים ומסננים על–גבי נייר סופג.
מזריקים כמות נדיבה של ריבת חלב.

אופן ההגשה:
מניחים את הסופגניות ומזלפים בצורת רשת ריבת חלב מדוללת עם מעט ליקר תפוזים.

שף ליאון מנחם  הוא השף המייעץ לחברת "מיה" – יצרנית ריבות החלב בטעמים שונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר