אגוזי מלך עטופים בבצק גבינות ושומשום

25 חצאי אגוזי מלך50 גרם שומשום1 ביצה טרופהלבצק גבינות100 גרם מרגרינה "עץ הזית בריאות מהטבע" לאפייה בטעם חמאה רכה200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק100 גרם גבינת פטה מגוררת דק3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי1 כוס קמח2 כפות שמנת חמוצהמלח, פלפל לבן3 כפות עירית קצוצהתבנית מרופדת בנייר אפייהאופן ההכנהשמים בקערה את כל המרכיבים לבצק גבינות ולשים לבצק אחיד.מקררים שעה. מחלקים את הבצק ל- 25 כדורים.משטחים כל כדור בצק. שמים במרכז חצי אגוז, עוטפים את האגוז בבצק ומעצבים לצורת גליל. מניחים בתבנית.מורחים בביצה טרופה וזורים מעל שומשום.מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), אופים עד להזהבה ומגישים חם.

25 חצאי אגוזי מלך
50 גרם שומשום
1 ביצה טרופה

לבצק גבינות
100 גרם מרגרינה "עץ הזית בריאות מהטבע" לאפייה בטעם חמאה רכה
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
100 גרם גבינת פטה מגוררת דק
3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי
1 כוס קמח
2 כפות שמנת חמוצה
מלח, פלפל לבן
3 כפות עירית קצוצה
תבנית מרופדת בנייר אפייה

אופן ההכנה
שמים בקערה את כל המרכיבים לבצק גבינות ולשים לבצק אחיד.
מקררים שעה. מחלקים את הבצק ל- 25 כדורים.

משטחים כל כדור בצק. שמים במרכז חצי אגוז, עוטפים את האגוז בבצק ומעצבים לצורת גליל. מניחים בתבנית.

מורחים בביצה טרופה וזורים מעל שומשום.

מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), אופים עד להזהבה ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר