סופגניות לינדה במילוי בקר וירקות

חומרים לבצק:1 ק"ג קמח1 כף שמרים1 כוס שמן3 כוסות מיםקורט מלחקורט סוכרחומרים למלית:1 ק"ג בשר טחון1 בצל1 גזר1 מקל סלרי1/2 כרישה כוסברה+פטרוזיליהמלחבהרטאופן ההכנה:מנפים את הקמח, מוסיפים שמרים, סוכר, מלח.מוסיפים שמן ומים ויוצרים את הבצק.משאירים לתפיחה של שעתיים.משחימים את הבשר והירקות עם מלח ,פלפל שחור ובהרט,בזמן שהמלית מתקררת מוסיפים עשבי תיבול.יוצרים סופגניות וממלאים אותן במלית.משאירים למנוחה של 1/2 שעה לסופגניות (בשביל תפיחה).מטגנים טיגון עמוק.לינדה – מסעדת ביסטרו בשרים אשקלונית המתמחה בבישול צרפתי – איטלקי

חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
1 כף שמרים
1 כוס שמן
3 כוסות מים
קורט מלח
קורט סוכר

חומרים למלית:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל
1 גזר
1 מקל סלרי
1/2 כרישה
כוסברה+פטרוזיליה
מלח
בהרט

אופן ההכנה:
מנפים את הקמח, מוסיפים שמרים, סוכר, מלח.
מוסיפים שמן ומים ויוצרים את הבצק.
משאירים לתפיחה של שעתיים.
משחימים את הבשר והירקות עם מלח ,פלפל שחור ובהרט,
בזמן שהמלית מתקררת מוסיפים עשבי תיבול.
יוצרים סופגניות וממלאים אותן במלית.
משאירים למנוחה של 1/2 שעה לסופגניות (בשביל תפיחה).
מטגנים טיגון עמוק.

לינדה – מסעדת ביסטרו בשרים אשקלונית המתמחה בבישול צרפתי – איטלקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר