מצרכים:
4 כפות מרגרינה רכה
3 כפות סוכר (או לחילופין 2 כפות ממתיק)
2 ביצים
3/4 כוס מחית תפוחים
1/4 כוס מיץ תפוחים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית מלח (אופציונאלי)
1-1/2 כוסות שיבולת שועל קוואקר (לבישול מהיר)
1/3 כוס צימוקים
אופן ההכנה:
במערבל מזון להוסיף מרגרינה וסוכר עד לקבלת תרכובת קרמית.
להוסיף ביצה ולערבב.
להוסיף מחית ומיץ תפוחים ותמצית וניל לערבב.
להוסיף קמח, סודה לשתייה, קינמון ומלח ולערבב היטב.
להוסיף את שיבולת השועל והצימוקים.
להוציא את הבצק מהמיקסר.
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
לסדר בתבנית עם נייר אפייה עיגולים של תערובת הבצק (על ידי כף).
לאפות 15-17 דקות.
לקרר ולהגיש.