מאפה בצק עלים עם פירות יבשים, דג סלמון וגבינת קממבר

חומרים:15 תמרים15 שזיפים15 דבלים15 משמשים יבשים1 גליל בצק עלים מוכן200 גרם דג סלומון מעושן (פרוס)חומרים למילוי:200 גרם גבינת קממבראגוזי פקאן שבורים – 50 גרםטימין טרי קצוץ – 2 כפיותנענע טרייה קצוצה – 2 כפיותאופן ההכנה:לערבב את חומרי המילוי לעיסה חלקה.להוסיף מלח ופלפל גרוס לטעם.לחרוץ את הפירות היבשים ולמלא בתערובת המילוי.לעטוף כל פרי ממולא ברצועת סלמון.לקרוץ עיגולים מבצק העלים.להניח את הפרי הממולא עטוף בסלמון במרכז העיגול.לקפל ולסגור לצורת אמפנדס. לאפות בחם גבוהה (200 מעלות) כ-20 דקות. ניתן למרוח מעל חלבון ביצה ו/או שומשום (לא חייבים).לשדרוג המנה:לאחר כרבע שעה אפייה, להוציא מהתנור, להניח קוביית קממבר על כל מאפה, ולהחזיר לתנור לעוד כ-6 דקות.מלון נוף גנוסר וגן ארועים נוף גנוסר, טל. 04-6700320, www.ginosar.co.il

חומרים:
15 תמרים
15 שזיפים
15 דבלים
15 משמשים יבשים
1 גליל בצק עלים מוכן
200 גרם דג סלומון מעושן (פרוס)

חומרים למילוי:
200 גרם גבינת קממבר
אגוזי פקאן שבורים – 50 גרם
טימין טרי קצוץ – 2 כפיות
נענע טרייה קצוצה – 2 כפיות

אופן ההכנה:
לערבב את חומרי המילוי לעיסה חלקה.
להוסיף מלח ופלפל גרוס לטעם.
לחרוץ את הפירות היבשים ולמלא בתערובת המילוי.
לעטוף כל פרי ממולא ברצועת סלמון.
לקרוץ עיגולים מבצק העלים.
להניח את הפרי הממולא עטוף בסלמון במרכז העיגול.
לקפל ולסגור לצורת אמפנדס.
לאפות בחם גבוהה (200 מעלות) כ-20 דקות.
ניתן למרוח מעל חלבון ביצה ו/או שומשום (לא חייבים).

לשדרוג המנה:
לאחר כרבע שעה אפייה, להוציא מהתנור, להניח קוביית קממבר על כל מאפה, ולהחזיר לתנור לעוד כ-6 דקות.

מלון נוף גנוסר וגן ארועים נוף גנוסר, טל. 04-6700320, www.ginosar.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר