עוגיות תמרים וקוקוס

חומרים לבצק: 1 כוס מים 1 כוס שמן 200 גר' מרגרינה/מחמאה1 שקית אבקת אפיהקמח (קצת פחות מ- 1 ק"ג)למלית: 500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת ½ כוס אגוזים טחונים½ כוס צימוקים (לא חובה)½ כפית קינמון טחוןניתן להוסיף קורט אבקת ציפורןאופן הכנת הבצק:לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.אופן הכנת המלית:לערבב את כל החומרים יחד.להכנת העוגיות:לחלק את הבצק ל- 5-6 כדורים.לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ.למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ.לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי 2-2.5 ס"מ.להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני.לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב.לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר.את מוצרי "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים – ניתן לרכוש בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. מידע על מוצרי "חצר כנרת" באתר: www.tmarimplus.co.il

חומרים לבצק:
1 כוס מים
1 כוס שמן
200 גר' מרגרינה/מחמאה
1 שקית אבקת אפיה
קמח (קצת פחות מ- 1 ק"ג)


למלית:
500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת
½ כוס אגוזים טחונים
½ כוס צימוקים (לא חובה)
½ כפית קינמון טחון
ניתן להוסיף קורט אבקת ציפורן

אופן הכנת הבצק:
לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.

אופן הכנת המלית:
לערבב את כל החומרים יחד.

להכנת העוגיות:
לחלק את הבצק ל- 5-6 כדורים.
לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ.
למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ.
לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי 2-2.5 ס"מ.
להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב.
לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר.


את מוצרי "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים – ניתן לרכוש בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
מידע על מוצרי "חצר כנרת" באתר: www.tmarimplus.co.il



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר