חומרים:
חמאה רכה – 300 גרם
סוכר חום – חצי כוס
סוכר – 1 כוס
תמצית וניל – כמה טיפות
טחינה – 360 גרם
קמח כוסמין – 480 גרם / כ-3.5 כוסות
אבקת אפיה – 1 כפית
שוקולד ציפס – 1/4 כוס
פולי קקאו גרוסים – 2 כפות (לא חובה)
קורט מלח
קוקוס – 3 כפות
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים (חוץ מאשר הקוקוס) במיקסר זמן קצר ככל הניתן.
לגלגל התערובת בקוקוס לצינורות בקוטר 3 ס"מ.
להקפיא.
לחתוך לעוגיות בגובה 1.5 ס"מ.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 12-18 דקות.
המלצה:
ניתן לשמור בקופסה אטומה למשך זמן רב.
קונדיטוריית Piece of Cake – יהודה הימית 17, יפו