עוגיות טחינה מקמח כוסמין

חומרים:חמאה רכה – 300 גרםסוכר חום – חצי כוס סוכר – 1 כוסתמצית וניל – כמה טיפותטחינה – 360 גרםקמח כוסמין – 480 גרם / כ-3.5 כוסותאבקת אפיה – 1 כפיתשוקולד ציפס – 1/4 כוספולי קקאו גרוסים – 2 כפות (לא חובה)קורט מלחקוקוס – 3 כפותאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים (חוץ מאשר הקוקוס) במיקסר זמן קצר ככל הניתן.לגלגל התערובת בקוקוס לצינורות בקוטר 3 ס"מ.להקפיא.לחתוך לעוגיות בגובה 1.5 ס"מ.לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 12-18 דקות.המלצה:ניתן לשמור בקופסה אטומה למשך זמן רב.קונדיטוריית Piece of Cake – יהודה הימית 17, יפו

חומרים:
חמאה רכה – 300 גרם
סוכר חום – חצי כוס
סוכר – 1 כוס
תמצית וניל – כמה טיפות
טחינה – 360 גרם
קמח כוסמין – 480 גרם / כ-3.5 כוסות
אבקת אפיה – 1 כפית
שוקולד ציפס – 1/4 כוס
פולי קקאו גרוסים – 2 כפות (לא חובה)
קורט מלח
קוקוס – 3 כפות

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים (חוץ מאשר הקוקוס) במיקסר זמן קצר ככל הניתן.
לגלגל התערובת בקוקוס לצינורות בקוטר 3 ס"מ.
להקפיא.
לחתוך לעוגיות בגובה 1.5 ס"מ.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 12-18 דקות.

המלצה:
ניתן לשמור בקופסה אטומה למשך זמן רב.

קונדיטוריית Piece of Cake – יהודה הימית 17, יפו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר