אוזני המן במילוי גבינה

15 אוזני המןחומרים:1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזהביצה טרופה, להברשהלמילוי:1/3 חבילה גרם גבינת כנען.גרידה מ- 1/4 לימון .חלמון אחד.1/3 כוס סוכר לבן.1/4 כוס משמשים יבשים, חתוכים לרצועות דקות.אופן ההכנה:בקערה בינונית מערבבים יחד את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה. קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול בצק כף מהמילוי.סוגרים למשולש אוזן המן. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית. מברישים את אוזני המן בביצה טרופה ומפזרים מעל פרג. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

15 אוזני המן

חומרים:
1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
ביצה טרופה, להברשה

למילוי:
1/3 חבילה גרם גבינת כנען.
גרידה מ- 1/4 לימון .
חלמון אחד.
1/3 כוס סוכר לבן.
1/4 כוס משמשים יבשים, חתוכים לרצועות דקות.

אופן ההכנה:
בקערה בינונית מערבבים יחד את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה.
קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים במרכז כל עיגול בצק כף מהמילוי.
סוגרים למשולש אוזן המן.
מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית.
מברישים את אוזני המן בביצה טרופה ומפזרים מעל פרג.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר