קרוסטטה עם שעועית ירוקה

חומרים:1/2 חבילה בצק עלים או 300 גרם בצק שמרים300 גר' שעועית ירוקה חלוטה או קפואה150 גר' גבינה צהובה מגוררת150 גר' גבינת פטה מגוררת 1/2 מיכל שמנת מתוקהמעט אגוז מוסקטמלחמעט חמאה לטיגון1 שן שוםאופן ההכנה:בתבנית פאי מניחים שכבה של בצק ודואגים לרפד גם את הדפנות.במקביל, מבשלים את השעועית במי מלח במשך כ-10 דקות. אפשר להשתמש גם בשעועית של סנפרוסט.מסננים את השעועית מהמים ומטגנים אותה במעט חמאה ושן שום אחת מרוסקת.מסדרים שכבה של שעועית מטוגנת על הבצק.מפזרים מעל גבינה מגוררת וגבינה מלוחה ושופכים מעל 1/2 מיכל שמנת מתוקה.ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט. אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות.

חומרים:
1/2 חבילה בצק עלים או 300 גרם בצק שמרים
300 גר' שעועית ירוקה חלוטה או קפואה
150 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינת פטה מגוררת
1/2 מיכל שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט
מלח
מעט חמאה לטיגון
1 שן שום

אופן ההכנה:
בתבנית פאי מניחים שכבה של בצק ודואגים לרפד גם את הדפנות.
במקביל, מבשלים את השעועית במי מלח במשך כ-10 דקות. אפשר להשתמש גם בשעועית של סנפרוסט.
מסננים את השעועית מהמים ומטגנים אותה במעט חמאה ושן שום אחת מרוסקת.
מסדרים שכבה של שעועית מטוגנת על הבצק.
מפזרים מעל גבינה מגוררת וגבינה מלוחה ושופכים מעל 1/2 מיכל שמנת מתוקה.
ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט.
אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר