עוגיות שקדים נימוחות

חומרים: 200 גר' חמאה 100 גר' אבקת סוכר100 גר' שקדים טחונים200 גר' קמח תופחאופן ההכנה: לערבל במיקסר עם גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר עד שמעורבב היטב.לערבב בקערה נפרדת את השקדים הטחונים והקמח.להוסיף את התערובת של הקמח+השקדים לתערובת שנוצרה במיקסר ולערבב עד שהכל נבלע.ליצור סהרונים על גבי נייר אפייה בתבנית. להכניס לתנור לאפייה בחום 175 מעלות כ- 20 דקות.

חומרים:
200 גר' חמאה
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים טחונים
200 גר' קמח תופח

אופן ההכנה:
לערבל במיקסר עם גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר עד שמעורבב היטב.
לערבב בקערה נפרדת את השקדים הטחונים והקמח.
להוסיף את התערובת של הקמח+השקדים לתערובת שנוצרה במיקסר ולערבב עד שהכל נבלע.
ליצור סהרונים על גבי נייר אפייה בתבנית.
להכניס לתנור לאפייה בחום 175 מעלות כ- 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר