במקום לשקוד על בצק שמרים, אפשר להכין לילדים פיצה זריזה עם מלווח קפוא.
חומרים ל- 4 מנות:
4 יחידות מלווח קפואות
50 גרם חמאה חתוכה ל- 4 קוביות שוות
לרוטב:
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנטנות בגודל 1/2 ס"מ
1 כף קטשופ
1/2 כפית אורגנו מיובש (לא חובה)
מלח ופלפל שחור גרוס
לטופינג:
2 כוסות (200 גרם)( בינת מוצרלה מגורדת גד
4 כפות גרגרי תירס
12 זיתים מגולענים פרוסים לעיגולים דקים
אופן ההכנה:
מכינים את הרוטב:
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים את הפיצה:
ממיסים קוביית חמאה במחבת טפלון בקוטר זהה לקוטר המלווח על להבה בינונית. מניחים מלווח קפוא ומטגנים כ- 3 דקות, עד להזהבה בצד אחד.
הופכים, מנמיכים את הלהבה, מניחים רוטב על הצד הזהוב ומפזרים גבינת
מוצרלה, תירס וזיתים.
מכסים את המחבת ומטגנים כ- 3 דקות עד שהגבינה נמסה.
חוזרים על הפעולה עם שאר המלווח.
גיוון:
מפזרים על הפיצה תוספות אחרות שאוהבים כמו פרוסות עגבנייה, בצל, פטריות ועוד.