ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - מאפים
מתכונים - מאפים

מאכלי קוקטייל: נשנושים מלוחים (בויוס)

מאת מיקי שמו, רשת שמו הקונדיטוריה


טיפים כלליים:
עוגיות אלו מוגשות חמות ומשתלבות היטב בשולחן הגבינות והיין. ניתן לערוך דקורציות שונות הבנויות מעשבי תיבול וטעמים שונים.

חומרים:
200 גרם חמאה
170 גרם גבינה צהובה (85 גר' עמק + 85 גר' קשקבל, מגוררות)
150 גרם גבינה לבנה 9%
250 גרם קמח
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה (14 גר')
1 כפית מחוקה של מלח

אופן הכנת הבצק:
מגרדים את הגבינה ל"פתיתים" קטנים בעזרת פומפייה.
מערבבים במהירות איטית במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הגבינה הצהובה המגורדת, ואת הגבינה 9% עד לקבלת תערובת הומוגנית.
מוסיפים את הביצים והמלח, ומיד לאחריהם את הקמח ואבקת האפייה.
מערבבים במשך דקה - עד שהבצק הופך ליחידה חלקה ואחידה.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות.

הכנת הבויוס:
מרדדים את הבצק על גבי שולחן מקומח או לחילופין על גבי ניילון נצמד, עד לקבלת בצק מרודד בעובי של חצי ס"מ.
מברישים את הבצק בביצה, כך שהבצק המרודד יכוסה ממעטה ביצה טרופה בחלקו העליון בלבד.
מפזרים דקורציות מעל, דוגמת שומשום, קצח, זעתר, אורגנו, קורנית, מיורם וכו'.
חותכים קוביות מהבצק בעזרת גלגלת פיצה קטנה, במידות של 2 ס"מ על 2 ס"מ, ומסדרים אותם במרווחים של 1 ס"מ על גבי נייר האפייה.
אופים בחום של 190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב בתחתיתן ובחלקן העליון.

אחסון:
כשהעוגיות מתקררות נאחסנן בקופסה אטומה ומומלץ לשמור במקפיא.

הגשה:
לקראת ההגשה נחמם את העוגיות בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות במשך 5 דקות (לא לחמם במיקרוגל).



רשת SHEMO הקונדיטוריה










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים