עוגיות ללא סוכר

חומרים:50 גרם שקדים50 גרם גרעיני דלעת50 גרם גרעיני חמנייהניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים25 גרם שומשום25 גרם קוקוס2 חלבונים50 גרם מלטיטול (תחליף סוכר שנראה כמו אבקת סוכר)אופן ההכנה:שמים את כל החומרים היבשים בקערה, ומפזרים מלטיטול מעל.שופכים חלבונים מעל – ומערבבים.הוראות לאפיה:מניחים גבעות שטוחות על מגש אפייה.אין צורך במרווחים גדולים מכיוון שהעוגייה לא תופחת.אופים ב-135 מעלות כ-40 דקות.העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות.כשמתקררות מעבירים לקופסה.קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפוצילום: עדיאל דוד

חומרים:
50 גרם שקדים
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמנייה
ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים
25 גרם שומשום
25 גרם קוקוס
2 חלבונים
50 גרם מלטיטול (תחליף סוכר שנראה כמו אבקת סוכר)

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים היבשים בקערה, ומפזרים מלטיטול מעל.
שופכים חלבונים מעל – ומערבבים.

הוראות לאפיה:
מניחים גבעות שטוחות על מגש אפייה.
אין צורך במרווחים גדולים מכיוון שהעוגייה לא תופחת.
אופים ב-135 מעלות כ-40 דקות.
העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות.
כשמתקררות מעבירים לקופסה.

קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו

צילום: עדיאל דוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר