חומרים:
50 גרם שקדים
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמנייה
ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים
25 גרם שומשום
25 גרם קוקוס
2 חלבונים
50 גרם מלטיטול (תחליף סוכר שנראה כמו אבקת סוכר)
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים היבשים בקערה, ומפזרים מלטיטול מעל.
שופכים חלבונים מעל – ומערבבים.
הוראות לאפיה:
מניחים גבעות שטוחות על מגש אפייה.
אין צורך במרווחים גדולים מכיוון שהעוגייה לא תופחת.
אופים ב-135 מעלות כ-40 דקות.
העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות.
כשמתקררות מעבירים לקופסה.
קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו
צילום: עדיאל דוד