פיצה דקיקה עם מטבעות גבינת עיזים

מתכון ל- 6-8 סועדיםחומרים לבצק פיצה:1/2 ק"ג קמח.5 גרם שמרים יבשים.10 גרם מלח.5 גרם סוכר.275 מ"ל מים.45 מ"ל שמן זית.1 חבילה גבינת מוצרלה מגורדת.1 חבילה מטבעות גבינת עיזים.גבינת פרמז'ן מגורדת (לפי הטעם).רוטב פסטו (ניתן לקנות, אבל רצוי להכין לבד ממוצרים טריים)אופן ההכנה:שמים את כל החומרים היבשים בקערת מיקסר עם וו לישה – ומערבבים כחצי דקה.מוסיפים את הנוזלים וממשיכים לערבב במשך 10-7 דקות.מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומניחים אותם למנוחה על תבנית משומנת מכוסה בניילון במקרר לחצי שעה.מחממים תנור ל-250 מעלות (אם התנור מגיע ל-300 מעלות אפילו יותר טוב).מניחים נייר אפייה על תבנית.מרדדים את הבצק לעלה דק (ניתן לרדד לעיגול או לצורה מרובעת בגודל התבנית).מניחים על גבי נייר האפייה.מורחים רוטב פסטו על הבצק.מפזרים מעט גבינת מוצרלה.מניחים מדליוני גבינת עיזים.מפזרים פרמז'ן מעל הכל.אופים עד שגבינת המוצרלה והפרמז'ן מתחילות להשחים.חותכים ואוכלים. קפה יפו – מסעדה בסגנון איטלקי-דגים-חלבי, עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו, 03-5181988צילום: מיטל סולומון

מתכון ל- 6-8 סועדים

חומרים לבצק פיצה:
1/2 ק"ג קמח.
5 גרם שמרים יבשים.
10 גרם מלח.
5 גרם סוכר.
275 מ"ל מים.
45 מ"ל שמן זית.
1 חבילה גבינת מוצרלה מגורדת.
1 חבילה מטבעות גבינת עיזים.
גבינת פרמז'ן מגורדת (לפי הטעם).
רוטב פסטו (ניתן לקנות, אבל רצוי להכין לבד ממוצרים טריים)

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים היבשים בקערת מיקסר עם וו לישה – ומערבבים כחצי דקה.
מוסיפים את הנוזלים וממשיכים לערבב במשך 10-7 דקות.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומניחים אותם למנוחה על תבנית משומנת מכוסה בניילון במקרר לחצי שעה.
מחממים תנור ל-250 מעלות (אם התנור מגיע ל-300 מעלות אפילו יותר טוב).
מניחים נייר אפייה על תבנית.
מרדדים את הבצק לעלה דק (ניתן לרדד לעיגול או לצורה מרובעת בגודל התבנית).
מניחים על גבי נייר האפייה.
מורחים רוטב פסטו על הבצק.
מפזרים מעט גבינת מוצרלה.
מניחים מדליוני גבינת עיזים.
מפזרים פרמז'ן מעל הכל.
אופים עד שגבינת המוצרלה והפרמז'ן מתחילות להשחים.
חותכים ואוכלים.

קפה יפו – מסעדה בסגנון איטלקי-דגים-חלבי, עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו, 03-5181988


צילום: מיטל סולומון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר