צנימי אגוזי פקאן ופירות יבשים

תבנית אינגליש קייק באורך 25 ס"מתבנית גדולה של התנורחומרים:1/2 כוס (100 גרם) סוכר6 ביצים1 כוס (140 גרם) קמח1/4 כפית אבקת אפייה 8 (150 גרם) דבלים, חתוכות לרבעים1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן, שלמים1/3 1 כוסות (200 גרם) גרם צימוקים כהיםקורט קינמוןאופן ההכנה:מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר והביצים לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים לבלילה אחידה (מנקים מדי פעם את דופנות הקערה עם מרית ומוסיפים לקערה). מערבבים עם כף עץ את הפירות היבשים והקינמון. יוצקים את הבלילה לתבנית. אופים בתנור החם 40 דקות, עד שהעוגה זהובה וגבוהה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. מוציאים את התבנית מהתנור ומגבירים את חום התנור ל-170 מעלות.מצננים את העוגה בתוך התבנית. כשהעוגה קרה לחלוטין, פורסים אותה באמצעות סכין חדה לפרוסות דקיקות בעובי כ-2 מ"מ.מסדרים את הפרוסות בתבנית גדולה של התנור, מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור החם במשך 5 דקות. מוציאים ושומרים את הצנימים בכלי אטום.המתכון מתוך הספר "מתכון בטוח 3" – הוצאת פן וידיעות ספרים

תבנית אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
תבנית גדולה של התנור

חומרים:
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
6 ביצים
1 כוס (140 גרם) קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
8 (150 גרם) דבלים, חתוכות לרבעים
1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן, שלמים
1/3 1 כוסות (200 גרם) גרם צימוקים כהים
קורט קינמון

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-160 מעלות.
מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה.
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר והביצים לתערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים לבלילה אחידה (מנקים מדי פעם את דופנות הקערה עם מרית ומוסיפים לקערה).
מערבבים עם כף עץ את הפירות היבשים והקינמון.
יוצקים את הבלילה לתבנית.
אופים בתנור החם 40 דקות, עד שהעוגה זהובה וגבוהה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
מוציאים את התבנית מהתנור ומגבירים את חום התנור ל-170 מעלות.
מצננים את העוגה בתוך התבנית.
 כשהעוגה קרה לחלוטין, פורסים אותה באמצעות סכין חדה לפרוסות דקיקות בעובי כ-2 מ"מ.
מסדרים את הפרוסות בתבנית גדולה של התנור, מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור החם במשך 5 דקות.
מוציאים ושומרים את הצנימים בכלי אטום.

המתכון מתוך הספר "מתכון בטוח 3" – הוצאת פן וידיעות ספרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר