עוגיות חמאה ושקדים ביתיות

מרכיבים:• 200 גר' חמאה רכה• 100 גר' סוכר• 1 חלמון• 200 גר' קמח תופח• קורט מלח• 75 גר' שקדים טחונים דק• כפית תמצית וניל• גרידה מ-1/2 לימוןאופן ההכנה:1. מחממים תנור ל-180 מעלות. ומרפדים תבנית אייר-בייק של  TEFALבנייר אפיה.2. מקציפים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים את החלמון ומערבלים עד להבלעתו. 3. מוסיפים את תמצית הווניל וגרידת הלימון. 4. מוסיפים את החומרים היבשים: השקדים, הקמח והמלח.5. יוצרים מהבצק גלילים בקוטר 3 ס"מ ומכניסים למקרר על מגש עד שהבצק מתקשה.6. מוציאים מהמקרר וחותכים בסכין חדה לפרוסות בעובי כ- 6 מ"מ. 7. מניחים על נייר אפייה, מפזרים מעט גרגרי סוכר מעל.8. אופים בתנור במשך 8-10 דקות, עד שמזהיב.

מרכיבים:
• 200 גר' חמאה רכה
• 100 גר' סוכר
• 1 חלמון
• 200 גר' קמח תופח
• קורט מלח
• 75 גר' שקדים טחונים דק
• כפית תמצית וניל
• גרידה מ-1/2 לימון

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. ומרפדים תבנית אייר-בייק של  TEFALבנייר אפיה.
2. מקציפים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים את החלמון ומערבלים עד להבלעתו.
3. מוסיפים את תמצית הווניל וגרידת הלימון.
4. מוסיפים את החומרים היבשים: השקדים, הקמח והמלח.
5. יוצרים מהבצק גלילים בקוטר 3 ס"מ ומכניסים למקרר על מגש עד שהבצק מתקשה.
6. מוציאים מהמקרר וחותכים בסכין חדה לפרוסות בעובי כ- 6 מ"מ.
7. מניחים על נייר אפייה, מפזרים מעט גרגרי סוכר מעל.
8. אופים בתנור במשך 8-10 דקות, עד שמזהיב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר