בורקס טורקי

מצרכים לכ-30 יחידות:לבצק:4 כוסות קמח1/2 כוס פתיתי גבינת פרמזן "השף הלבן"1/2 כוס מים1/2 כוס שמן200 גרם חמאת "תנובה" רכהקורט מלחלמילוי:1 תפוח אדמה בינוני מקולף ומבושל1/2 ביצה L240 גרם גבינת עיזים למריחה 5% "פיראוס"1/4 כוס גבינה בולגרית "פיראוס" מפוררת1/4 כוס פתיתי גבינת פרמזן "השף הלבן"1/4 כוס פתיתי גבינת עמק למאפים "השף הלבן"לקישוט:פרגאופן ההכנה:הכנת הבצק:בעזרת וו גיטרה, לערבב את הקמח עם המים, שמן והחמאה הרכה. כשהבצק מתחיל להתאחד, להוסיף את פתיתי הפרמז'ן ולערבב עד קבלת בצק אחיד.לכסות את הבצק בניילון נצמד, ולתת לבצק לנוח במקרר כשעה.הכנת המילוי:להכין פירה מתפוח האדמה ולהוסיף לו את שאר המרכיבים. לערבב היטב.אחרי שהבצק נח במקרר, יש לרדד את הבצק לעלה. בעזרת כוס או חותכן עוגיות, לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס"מ.לשים ככפית מהמילוי ולקפל את העיגול לחצי,ו להדק היטב.להבריש ביצה ולפזר פרג מעל. לאפות כ- 30 דקות, עד שהבורקסים זהובים, בחום של 180 מעלות.צילום וסטיילינג ליטל ארזי

מצרכים לכ-30 יחידות:
לבצק:
4 כוסות קמח
1/2 כוס פתיתי גבינת פרמזן "השף הלבן"
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
200 גרם חמאת "תנובה" רכה
קורט מלח

למילוי:
1 תפוח אדמה בינוני מקולף ומבושל
1/2 ביצה L
240 גרם גבינת עיזים למריחה 5% "פיראוס"
1/4 כוס גבינה בולגרית "פיראוס" מפוררת
1/4 כוס פתיתי גבינת פרמזן "השף הלבן"
1/4 כוס פתיתי גבינת עמק למאפים "השף הלבן"

לקישוט:
פרג

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
בעזרת וו גיטרה, לערבב את הקמח עם המים, שמן והחמאה הרכה.
כשהבצק מתחיל להתאחד, להוסיף את פתיתי הפרמז'ן ולערבב עד קבלת בצק אחיד.
לכסות את הבצק בניילון נצמד, ולתת לבצק לנוח במקרר כשעה.

הכנת המילוי:
להכין פירה מתפוח האדמה ולהוסיף לו את שאר המרכיבים.
לערבב היטב.
אחרי שהבצק נח במקרר, יש לרדד את הבצק לעלה.
בעזרת כוס או חותכן עוגיות, לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
לשים ככפית מהמילוי ולקפל את העיגול לחצי,ו להדק היטב.
להבריש ביצה ולפזר פרג מעל.
לאפות כ- 30 דקות, עד שהבורקסים זהובים, בחום של 180 מעלות.

צילום וסטיילינג ליטל ארזי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר