חטיף אנרגיה עם פירות יבשים

מצרכים ל-20 חטיפים (תבנית 30 על 20):2/3 1 כוסות קוואקר שלם1/2 כוס סוכר חום1/3 כוס קמח מלא1/2 כפית מלח1/2 כפית קינמון1 כוס אגוזים3/4 כוס חמוציות/ צימוקים1/3 כוס טחינה1/4 כוס דבש טהור/ סילאן טבעי70 גר' חמאה מומסת1 כף מיםאופן ההכנה:מחממים תנור ל-180 מעלות.בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים – קוואקר, סוכר חום, קמח מלא, מלח, קינמון, אגוזים וצימוקים/חמוציות.בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל החומרים הרטובים – טחינה, דבש/סילאן, חמאה ומים. שופכים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה.מערבבים היטב עד שנוצרת מסה אחידה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומהדקים היטב.אופים בתנור למשך 25-30 דקות, עד שהצדדים משחימים. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. חשוב לא לחתוך לפני שחטיפי האנרגיה מתקררים לגמרי.חותכים לקוביות/מלבנים. אורזים ושומרים בכלי אטום למשך שבוע.להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405, ובסניפי הרשת. צילום הדס ניצן

מצרכים ל-20 חטיפים (תבנית 30 על 20):
2/3 1 כוסות קוואקר שלם
1/2 כוס סוכר חום
1/3 כוס קמח מלא
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1 כוס אגוזים
3/4 כוס חמוציות/ צימוקים
1/3 כוס טחינה
1/4 כוס דבש טהור/ סילאן טבעי
70 גר' חמאה מומסת
1 כף מים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים – קוואקר, סוכר חום, קמח מלא, מלח, קינמון, אגוזים וצימוקים/חמוציות.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל החומרים הרטובים – טחינה, דבש/סילאן, חמאה ומים.
שופכים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה.
מערבבים היטב עד שנוצרת מסה אחידה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומהדקים היטב.
אופים בתנור למשך 25-30 דקות, עד שהצדדים משחימים.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. חשוב לא לחתוך לפני שחטיפי האנרגיה מתקררים לגמרי.
חותכים לקוביות/מלבנים. אורזים ושומרים בכלי אטום למשך שבוע.


להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405, ובסניפי הרשת.

צילום הדס ניצן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר