ביצים קשות ותפודים בקרם קוקוס

המצרכים: 8 ביצים קשות קלופות4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים3 כפות שמן2 שיני שום קצוצות2 בצלי שאלוט קצוצים2 גבעול למון-גראס קצוץ2-1 פלפלים חריפים טריים קצוצים2 ס"מ שורש ג´ינג´ר קצוץ1 כף כורכום1 פחית קרם קוקוס4-3 עלי קפיר-ליים (אפשר בלי)מלחפלפל שחור טרי טחון1 כף סוכראופן ההכנה:מוזגים את השמן לסיר ומטגנים בו את השום, בצלי השאלוט, הלמון-גראס, הפלפלים החריפים והג´ינג´ר. מטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות. מוסיפים את הכורכום ומערבבים. מוסיפים את קרם הקוקוס, הסוכר, המלח, הפלפל ועלי הקפיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הביצים ואת תפוחי האדמה, ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות. לפני ההגשה אפשר לטגן 3 בצלי שאלוט קצוצים במעט שמן עד שהם משחימים מאוד, ולפזר על התבשיל. המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
8 ביצים קשות קלופות
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
3 כפות שמן
2 שיני שום קצוצות
2 בצלי שאלוט קצוצים
2 גבעול למון-גראס קצוץ
2-1 פלפלים חריפים טריים קצוצים
2 ס"מ שורש ג´ינג´ר קצוץ
1 כף כורכום
1 פחית קרם קוקוס
4-3 עלי קפיר-ליים (אפשר בלי)
מלח
פלפל שחור טרי טחון
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
מוזגים את השמן לסיר ומטגנים בו את השום, בצלי השאלוט, הלמון-גראס, הפלפלים החריפים והג´ינג´ר.
מטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות. מוסיפים את הכורכום ומערבבים.
מוסיפים את קרם הקוקוס, הסוכר, המלח, הפלפל ועלי הקפיר. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הביצים ואת תפוחי האדמה, ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.
לפני ההגשה אפשר לטגן 3 בצלי שאלוט קצוצים במעט שמן עד שהם משחימים מאוד, ולפזר על התבשיל.


המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר