טופו מטוגן עם שני רטבי תיבול

4 מנות חומרים: לטופו: 1 חבילה (350 גרם) טופו מוצק 1/2 כוס קמח 1/2 כפית אבקת שום 1/4 כפית מלח 1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר (זנגביל) לטיגון: 1.5 כפות שמן רגיל 1.5 כפות שמן שומשום פלייבור לרוטב "סאטה" אינדונזי: 1/4 כוס חמאת בוטנים 4 כפות מים רותחים 2 כפות רוטב סויה קיקומן 1 כפית סוכר 1 כפית שמן שומשום פלייבור 1/4 כפית רוטב טבסקו או פלפל חריף לרוטב סויה קוריאני: 4 כפות רוטב סויה קיקומן 2 כפיות סוכר חום 1 כף (או יותר) חומץ אורז מיצוקן או חומץ יין לבן 1 כף בצל ירוק קצוץ דק 1 כפית שומשום קלוי אופן ההכנה: לרוטב "סאטה" אינדונזי: בקערה מערבבים חמאת בוטנים ומים עד לקבלת מרקם חלק. בוחשים פנימה את יתר החומרים. אפשר להכין מראש ולשמור בכלי סגור במקרר. מביאים לטמפרטורת החדר לפני שמגישים. לרוטב סויה קוריאני: בקערה מערבבים את הכל החומרים. טועמים ומוסיפים סוכר או חומץ אורז מיצוקן לפי הטעם. לטופו ולטיגון: שוטפים ומייבשים את הטופו וחותכים לקוביות בגודל בינוני. בקערה שטוחה מערבבים את הקמח עם שאר החומרים, ומקמחים קלות את הקוביות. מורידים עודפי קמח. במחבת מחממים שמן רגיל ושמן שומשום פלייבור, ומטגנים את הקוביות מכל הצדדים. מגישים חם עם רטבי התיבול וקיסמים.

4 מנות
חומרים:
לטופו:
1 חבילה (350 גרם) טופו מוצק
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר (זנגביל)

לטיגון:
1.5 כפות שמן רגיל
1.5 כפות שמן שומשום פלייבור

לרוטב "סאטה" אינדונזי:
1/4 כוס חמאת בוטנים
4 כפות מים רותחים
2 כפות רוטב סויה קיקומן
1 כפית סוכר
1 כפית שמן שומשום פלייבור
1/4 כפית רוטב טבסקו או פלפל חריף

לרוטב סויה קוריאני:
4 כפות רוטב סויה קיקומן
2 כפיות סוכר חום
1 כף (או יותר) חומץ אורז מיצוקן או חומץ יין לבן
1 כף בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית שומשום קלוי

אופן ההכנה:
לרוטב "סאטה" אינדונזי:
בקערה מערבבים חמאת בוטנים ומים עד לקבלת מרקם חלק.
בוחשים פנימה את יתר החומרים.
אפשר להכין מראש ולשמור בכלי סגור במקרר.
מביאים לטמפרטורת החדר לפני שמגישים.

לרוטב סויה קוריאני:
בקערה מערבבים את הכל החומרים. טועמים ומוסיפים סוכר או חומץ אורז מיצוקן לפי הטעם.

לטופו ולטיגון:
שוטפים ומייבשים את הטופו וחותכים לקוביות בגודל בינוני. בקערה שטוחה מערבבים את הקמח עם שאר החומרים, ומקמחים קלות את הקוביות. מורידים עודפי קמח.
במחבת מחממים שמן רגיל ושמן שומשום פלייבור, ומטגנים את הקוביות מכל הצדדים.
מגישים חם עם רטבי התיבול וקיסמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר