מצרכים ל-6 מנות
חצי ק"ג קישקע (יחידה אחת)
חצי מח עצם
1 ק"ג שריר חתוך לקוביות
1 ק"ג תפוח אדמה
חצי ק"ג חומוס
חצי ק"ג שעועית שחורה
חצי ק"ג חיטה
6 ביצים
4 בצלים שלמים בקליפה+ראש שום בקליפה
מצרכים לתבלון
2 כפות גדושות (20 גרם) פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כף גדושה (10 גרם) כמון
כפית (10 גרם) מלח
2 כפות גדושות מרק עוף
תיבול לחיטה
כפית (5 גרם) מלח
כפית (5 גרם) כורכום
רבע כוס שמן (10 גרם)
אופן ההכנה
לבשל את החיטה במים 30 דק' עד לריכוך בנפרד, לשים את כל החומרים עם התיבול בסיר עם מים בגובה 5 ס"מ מעל התכולה ולהרתיח, להשאיר על אש גבוהה למשך שעה וחצי.
את החיטה לתבל ולהכניס לשקית קוקי, לקשור ולהניח מעל התכולה, להוסיף גם את הקישקע. לכבות ולהעביר לפלטה/לתנור ללילה שלם.