סושי

חומרים:דפי נורי (אצת ים)אורז מאודהג'ינג'רוואסביירקות טריים חתוכים לרצועות: גזר, עירית, מלפפון, אבוקדושומשום שחורדג טרי חתוך לרצועות: טונה, סלמון/סלמון סקין/שרימפסאופן ההכנה:מניחים דף נורי על המחצלת. משטחים את האורז על דף נורי כך שידבק אל האצה, ומפזרים שומשום שחור. מסדרים את הדג והירקות החתוכים על האורז זה לצד זה בצורה אנכית, מלפפים בהידוק את האצה עד לקבלת רול. חותכים את קצוות הרול בסכין חדה, ומחלקים אותו ל- 6 חלקים שווים.מגישים את הסושי לצד ווסאבי, ג'ינג'ר וסויה.מומלץ לערבב את הסויה עם הווסאבי לקבלת חריפות קלה, להניח ג'ינג'ר על הסושי ולטבול בסויה. הדגים מיובאים ע"י מפעלי טיב טעם

חומרים:
דפי נורי (אצת ים)
אורז מאודה
ג'ינג'ר
וואסבי
ירקות טריים חתוכים לרצועות: גזר, עירית, מלפפון, אבוקדו
שומשום שחור
דג טרי חתוך לרצועות: טונה, סלמון/סלמון סקין/שרימפס

אופן ההכנה:
מניחים דף נורי על המחצלת.
משטחים את האורז על דף נורי כך שידבק אל האצה, ומפזרים שומשום שחור.
מסדרים את הדג והירקות החתוכים על האורז זה לצד זה בצורה אנכית, מלפפים בהידוק את האצה עד לקבלת רול.
חותכים את קצוות הרול בסכין חדה, ומחלקים אותו ל- 6 חלקים שווים.
מגישים את הסושי לצד ווסאבי, ג'ינג'ר וסויה.
מומלץ לערבב את הסויה עם הווסאבי לקבלת חריפות קלה, להניח ג'ינג'ר על הסושי ולטבול בסויה.


הדגים מיובאים ע"י מפעלי טיב טעם


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר