ארנצ'יני – כדורי ריזוטו

חומרים ל- 16 כדורים (8 מנות):1 ק"ג אורז מבושל4 כפות עירית קצוצה4 כפות פטרוזיליה קצוצה1 כפית שום כתוש1 כוס מוצרלה מגורדת1 כוס פרמז'ן מגורד1 כוס רוקפור מגורד1/2 כוס פירורי לחםמלחפלפל שחורלרוטב סלסה עגבניות – מגרדים 3 עגבניות בפומפייה, ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם.אופן ההכנה: מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.יש להשלים טעמים ותיבול של מלח ופלפל לפי הטעם לפני גלגול הכדורים.יש לגלגל את האורז לכדורים של 60 גרם.את הכדורים יש לקמח, לטבול בביצה ולגלגל בפירורי לחם. יש לחמם שמן לטמפרטורה של 180 מעלות.יש לטגן את כדורי הריזוטו כ-3 עד 5 דקות, עד קבלת צבע זהוב. אופן הגשה – קישוט:בצלחת פסטה יוצקים 4 כפות סלסה, ומניחים 2 כדורי ריזוטו חמים.

חומרים ל- 16 כדורים (8 מנות):
1 ק"ג אורז מבושל
4 כפות עירית קצוצה
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית שום כתוש
1 כוס מוצרלה מגורדת
1 כוס פרמז'ן מגורד
1 כוס רוקפור מגורד
1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
לרוטב סלסה עגבניות – מגרדים 3 עגבניות בפומפייה, ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
יש להשלים טעמים ותיבול של מלח ופלפל לפי הטעם לפני גלגול הכדורים.
יש לגלגל את האורז לכדורים של 60 גרם.
את הכדורים יש לקמח, לטבול בביצה ולגלגל בפירורי לחם. 
יש לחמם שמן לטמפרטורה של 180 מעלות.
יש לטגן את כדורי הריזוטו כ-3 עד 5 דקות, עד קבלת צבע זהוב.

אופן הגשה – קישוט:
בצלחת פסטה יוצקים 4 כפות סלסה, ומניחים 2 כדורי ריזוטו חמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר