מרכיבים:
1 לחמניית פרנה מרוקאית
2 כפות אריסה
1 כף גדושה של טונה מסוננת
1 ביצה קשה
1 מלפפון חמוץ
1/2 עגבניה
4 זיתים ירוקים מגולענים
1 לימון כבוש
1/2 תפו"א מבושל במים
מלח ופלפח שחור
אופן ההכנה:
פורסים לפרוסות בינוניות את הביצה הקשה, המלפפון החמוץ, העגבניה, הלימון הכבוש (לא לשכוח להוציא את הגרעינים) ואת תפוח האדמה המבושל.
מורחים משני צידי הלחמניה את האריסה.
מניחים טונה, תפו"א, ביצה קשה, עגבניה, מלפפון חמוץ, לימון כבוש וזיתים.
לא לשכוח להמליח ולפלפל.