כריך טוניסאי – ארוחה שלמה בכריך אחד

מרכיבים:1 לחמניית פרנה מרוקאית 2 כפות אריסה 1 כף גדושה של טונה מסוננת 1 ביצה קשה 1 מלפפון חמוץ 1/2 עגבניה 4 זיתים ירוקים מגולענים1 לימון כבוש1/2 תפו"א מבושל במים מלח ופלפח שחוראופן ההכנה:פורסים לפרוסות בינוניות את הביצה הקשה, המלפפון החמוץ, העגבניה, הלימון הכבוש (לא לשכוח להוציא את הגרעינים) ואת תפוח האדמה המבושל.מורחים משני צידי הלחמניה את האריסה.מניחים טונה, תפו"א, ביצה קשה, עגבניה, מלפפון חמוץ, לימון כבוש וזיתים.לא לשכוח להמליח ולפלפל.

מרכיבים:
1 לחמניית פרנה מרוקאית
2 כפות אריסה
1 כף גדושה של טונה מסוננת
1 ביצה קשה
1 מלפפון חמוץ 
1/2 עגבניה
4 זיתים ירוקים מגולענים
1 לימון כבוש
1/2 תפו"א מבושל במים
מלח ופלפח שחור

אופן ההכנה:
פורסים לפרוסות בינוניות את הביצה הקשה, המלפפון החמוץ, העגבניה, הלימון הכבוש (לא לשכוח להוציא את הגרעינים) ואת תפוח האדמה המבושל.
מורחים משני צידי הלחמניה את האריסה.
מניחים טונה, תפו"א, ביצה קשה, עגבניה, מלפפון חמוץ, לימון כבוש וזיתים.
לא לשכוח להמליח ולפלפל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר