חומרים:
1/2 ק"ג עלי תרד שטופים היטב וחתוכים גס
3 בצלים בינוניים, קלופים וקצוצים דק
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
1/2 1 כפיות פלפל שחור גרוס
מלח
6 ביצים טריות
1 פלפל סודני גרוס
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת עמוקה ורחבה, מוסיפים את הבצל ומאדים כ-5 דקות עד לגוון זהוב.
מוסיפים את התרד, המים, מיץ הלימון, 1 כפית פלפל שחור ומלח (לפי הטעם). מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
מגלים את המחבת ומוסיפים את הביצים עם מחצית מכמות החלבונים.
מפזרים 1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומעט מלח.
מכסים ומבשלים כ-5-7 דקות.