חומרים:
3-4 חצילים בינוניים שרופים על גבי להבה גלויה וקלופים
2-3 פלפלים ירוקים חריפים חצויים לאורכם ונקיים מגרעינים
1 עגבנייה בשלה, קלופה וחתוכה לקוביות גסות
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פלפל לבן גרוס
1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים
3 שיני שום קצוצות גס
4-5 ביצים
מלח
אופן ההכנה:
מחממים במחבת רחבה מחצית מכמות שמן הזית ומוסיפים את הפלפלים הירוקים.
צורבים כ-2 דקות ומוסיפים את בשר החצילים, השום, העגבנייה, פלפל לבן ומלח. ממשיכים לאדות כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את הביצים עם מחצית מכמות החלבונים.
מפזרים מלח ופלפל ומכסים.
מבשלים כ-5 דקות על להבה נמוכה.
מפזרים את הכוסברה הקצוצה ואת יתרת שמן הזית ומגישים.